LJUBLJANA- BLED 19.10-20.10.2019

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 19.10.2019 subota (PRIJEDOR –  LJUBLJANA) Polazak iz Prijedora oko 05:oo h ispred hotela Prijedor Vožnja preko Hrvatske sa usputnim zadržavanjem radi odmora. Dolazak u Ljubljanu.

Panoramska vožnja autobusom kroz glavni grad Slovenije. Odlazak u pratnji stručnog vodiča do Kongresnog trga, Prešernovog trga i Franjevačke crkve, Mogućnost odlaska u jedan od tržnih centara u blizini. Smještaj u hotel . Kraće slobodno vrijeme. Odlazak sa vodičem u šetnju duž obale rijeke Ljubljanice i njenih mostova. Fakultativni odlazak uspinjačom do  Ljubljanskog grada. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i kupovinu. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN 20.10.2019 nedelja ( LJUBLJANA – BLED ) Doručak. Napuštanje hotela. Posjeta Bledskom gradu koji je smješten na obali Bledskog jezera u podnožju Julijskih Alpa. Prelijep pogled na ostrvce na kojem se nalazi crkva koja datira iz XVII vijeka i gdje je postavljeno zvono za koje se vjeruje da ispunjava sve želje. Moguća fakultativna vožnja do ostrvca. Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim časovima polazak za Prijedor.

CIJENA 135.00 KM

MOGUĆNOST PLAĆANJA U DVE RATE

ARANŽMAN OBUHVATA:               

  • 1  noćenje sa doručkom u Ljubljani u hotelu 3*
  • usluge  pratioca grupe          
  • organizaciju i realizaciju programa
  • prevoz visoko – turističkim autobusom
  • putničko zdravstveno osiguranje

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • doplatu za 1/1 sobu
  • ulaznice za kulturno-istorijske lokalitete, vožnja brodicom na Bled 12e ,crkva Sv.Marija 7e,uspinjača u Ljubljani 5e (nije obavezno)

Napomena  :  ponuda je rađena na bazi 30  plativih putnika. U slučaju manjeg broja putnika organizator zadržava pravo korekcije cijene.

Prihvatanjem ponude Programa putovanja putnici prihvataju i Opšte uslove putovanje turističke agencije ( prava i obaveze putnika i agencije ).

Krajnj rok za otkazivanje aranžmana putnika ili agencije je 7 dana prije polaska nakon čega se uplaćeni iznos ne vraća osim u slučaju više sile.

Telefon za informacije 052 911 900