PRAG 31.10-02.11.2019.

PRAG – ZLATNI GRAD I GRAD STOTINU TORNJEVA. ZAŠTO MNOGO PRIVLAČI TURISTE , SAZNAĆETE AKO SE PROŠETATE ZLATNOM ULICOM, OBIĐETE NAJVEĆI DVORAC NA SVIJETU, PROVOZATE BRODIĆEM PO VLTAVI  POPIJETE ČUVENO ČEŠKO PIVO U NEKOJ OD BROJNIH PIVNICA.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan  (31.10.2019 -četvrtak ): Polazak iz Prijedora u 21:00h ispred hotela Prijedor.Putovanje kroz Hrvatsku i Austriju sa usputnim pauzama, noćna vožnja.

2.dan  (01.11.2019 – petak )Dolazak u Prag prije podne.Razgledanje grada panoramski a potom pješice (u pratnji lokalnog vodiča): Hradčani– manastir Strahov, palate Labković, Valenštajn, Šternberg, Tuskani, stari kraljevski dvorac, Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, gradska vijećnica, jevrejska četvrt, Pariska ulica, Tinska crkva itd.Posjeta Konventu Sv. Agnes (XIII v.) U nastavku predlažemo krstarenje Vltavom uz nezaboravnu panoramu grada sa rijeke. Panoramsko krstarenje uz desert i kafu (1h) ili bife ručak (2 h). Odlazak u hotel, smještaj. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan  (02.11.2019- subota ) Doručak. Fakultativni cijelodnevni  izlet u Karlove Vari –najpoznatiju banju Evrope gdje su boravili mnogi evropski vladari , vrhunski slikari  i pjesnici. Povratak u Prag u poslijepodnevnim časovima. Grad je osnovao Karlo IV 1370 godine, gotovo sve gradjevine su sagrađene u 18 i 19 vijeku tokom zlatnog doba renesanse. Karlove Vari su posebno poznate po svojim kolonadama u kojima se nalazi mnoštvo izvora i gejzera. U jednoj kolonadi se nalazi pet prirodnih izvora sa različitim temperaturama. Duž hodnika se nalazi mnoštvo slavina i fontana, tako da možete piti vode koliko god želite. PROBAJTE LIKER I OBLANDE Tradicionalni liker Becherovka proizvodi se od 1807. godine sa termalnom vodom. Recept je tajna, ali se zna da sadrži brojne biljke i začine. Prodaje se u kioscima koji su u obliku njegove flaše. Probajte i oblande, koje su okrugle, tanke jedinstvene u svetu. Prave se sa različitim ukusima, a jedu uz čaj, kafu, sladoled, sir ili same. Povratak u Prag. Noćenje

4.dan(03.11..2019 – nedjelja) Doručak. Napuštanje hotela poslije doručka i polazak za Prijedor.

CIJENA  ARANŽMANA  235  KM

MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATAMA

   Cijena uključuje:

– Prevoz turističkim autobusom / mjesta se određuju prema prijavi putnika

– Smještaj u hotelu 3* (2x noćenje + doručak) 1/2 i 1/3 sobe

–  Obilaske prema programu

 – Organizacija putovanja

 – Pratioca grupe.

 – Putničko osiguranje  – Angažovanje lokalnih vodiča prema programu (Prag, Karlove Vari)

     Cijena ne uključuje:

– Fakultativne izlete

– Ulaznice za objekte koji se individualno posjećuju

– doplata za 1/1 sobu

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA

 Prag krstarenje Vltavom  15 eura

 Karlove Vari 20 eura

Minimalan broj za realizaciju fakultativnog programa je 30 putnika.

Napomena  :  ponuda je rađena na bazi 35  plativih putnika. U slučaju manjeg broja putnika organizator zadržava pravo korekcije cijene.

Prihvatanjem ponude Programa putovanja putnici prihvataju i Opšte uslove putovanje turističke agencije ( prava i obaveze putnika i agencije ).

Krajnj rok za otkazivanje aranžmana putnika ili agencije je 7 dana prije polaska nakon čega se uplaćeni iznos ne vraća osim u slučaju više sile.

Informacije i rezervacije na telefon  052/911 – 900