MALDIVI mart i april 2020.

AVIO KARTA + HOTEL polupansion + TRANSFER

Republika Maldivi se nalazi u Indijskom Okeanu. Ova jedinstvena država sastoji se od 1.190 koralnih ostrva, raspoređenih u dupli lanac od 26 Atola u pravcu severozapada, raštrkanih na skoro 90.000 km2 . Atoli su sačinjeni od živih koralnih grebena i peščanih sprudova, koji čine prirodnu barijeru, gradeći jedinstvene lagune. Glavni grad Male, u koji slijeću međunarodni avioni, nalazi se na sjevernom obodu Atola Male (Kaafu Atol). Na ova ostrva idete kada želite da pobegnete od gradske vreve i masovnog turizma, kada sebi i dragim osobama želite da organizujete jedinstveno putovanje na kome de sve biti podređeno odmoru i opuštanju uz sunce i more. Sa prosječnom godišnjom temperaturom od 24 o C do 33o C idealno su mjesto za odmor tokom cijele godine. Prema dosadašnjem iskustvu, kišna sezona nije izražena ni u jednom dijelu godine.

VIZA – uz biometrijske pasoše Republike Srbije nije potrebno vaditi vizu unapred. Viza se dobija besplatno na aerodromu po slietanju za boravak do 30 dana. Potrebno je imati povratnu avionsku kartu i potvrdu rezervacije smještaja.

CIJENA PAKETA PO OSOBI od 1.770 EUR

**** ZA SVAKO PUTOVANJE VAŽNOST PASOŠA MORA BITI MINUMUM 6 MJESECI OD DATUMA

U CIJENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: ● putno međunarodno zdravstveno osiguranje koje možete uplatiti uz aranžman ● fakultativni izleti i individualni troškovi